opc_loader

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en ontvang bij eerste bestelling een Wine Tasting Set. 

LeeftijdcontroleOm de inhoud van deze pagina te bekijken dient u 18 jaar of ouder te zijn, kunt u dit bevestigen?
Ja Neen

Gratis verzending vanaf 100 Euro in Benelux - Gratis omruilgarantie tot 1 jaar - Leveren "waar" en "wanneer" u wilt

Centovigne

Centovigne

Traditie, opgevat als een overdracht van de ene generatie naar de andere van kennis, heeft een fundamentele component in de benadering van het land, de vruchten ervan, onze druiven en vervolgens de vinificatie volgens oude procedures en nieuwe kennis. De muren van het kasteel die ons ontvangen en het voorrecht hebben gehad om generaties wijnmakers te verwelkomen, zijn de garantie voor de kwalitatieve continuïteit die altijd de fijne Nebbiolo-wijnen van Noord-Piemonte heeft onderscheiden.

De passie, bijna maniakaal, voor het archeologische herstel van de oude wijngaarden van het gebied, heeft ons geleid tot de herontdekking en de exploitatie van talrijke kleine deeltjes waar oude planten groeien op zandige zandgronden, kiezelstenen en zanderige kleien; unieke rijkdom van ons land.

In onze kelders, zoals in vele anderen hier in het gebied, werden de wijnen al gebotteld van de laatste eeuwen, omdat alleen in de grote wijnbouwgebieden kon worden gemaakt.

De kennis van de eigenaardige kenmerken stelt ons in staat om interventies uit te voeren die gericht zijn op het behoud van de vitaliteit van de landen die worden gekenmerkt door een zure pH, met zijn kruiden en zijn nuttige microfauna die ze bevolken. Het intrinsieke vermogen om mineralen te absorberen, absoluut uit de standaard, geeft de wijnen deugd en elegantie, als unieke en essentiële kenmerken.

Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen). Resultaat:1